• Tanácsadás

  10 000 Ft

  A tanácsadást akkor javaslom, ha csak iránymutatásra, átrendezési vagy dekorációs tippekre van szükséged. Érdemes személyes találkozó keretein belül átbeszélni a lehetőségeket. Az ár 2 óra tanácsadást foglal magában, minden további megkezdett óra 3 000 Ft.

 • Szín- és stílustervezés

  20 000 Ft

  Az egész lakás hangulatát meghatározó stílus és színek kiválasztása az egyik legfontosabb és legnehezebb feladat. Segíthetek a megfelelő stílus, színek és arányok kiválasztásában, az eltérő igények harmonikus összehangolásában. Az ár 2 db stílustablót foglal magában, melyek személyre szabottan készülnek, előzetes igényfelmérés alapján. Minden további tabló 10 000 Ft/db.

 • Bútortervezés

  Egyedi árajánlat

  Vállalom egyedi bútorok tervezését, mint például beépített szekrények, konyhabútorok vagy előszobai szekrények. Üzenj nekem és kérd egyedi árajánlatomat!

 • Tervezés

  Egyedi árajánlat

  Az alábbi gombra kattintva tekintsd meg tervezési csomagajánlataimat. Amennyiben nem találtál az igényeidnek megfelelő csomagot, kérd személyre szabott árajánlatomat.

  Csomagajánlatok
 • Művezetés és vásárlás

  2500 Ft/óra

  A közös vásárlás során biztosított, hogy a legmegfelelőbb anyagok, bútorok, kiegészítők kerüljenek otthonodba. Amennyiben igény van rá, szívesen részt veszek terveim megvalósulásánál, végigkövetem a kivitelezési időszakot, tartom a kapcsolatot a mesteremberekkel.

 • Dekorálás

  Egyedi árajánlat

  Vállalom rendezvények, esküvők, bankettek dekorálását akár egyedi, kézzel készített dekorációkkal is. Kérd egyedi árajánlatomat elérhetőségeim egyikén.